Ankara’da yaşayanların çoğu burayı bilmiyor: Çocuklara özel ücretsiz lunapark!

Başkentte olan çoğu kişinin bilmediği ücretsiz lunapark miniklere hizmet vermeye devam ediyor. Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan ve Keçiören ilçesinin dışından da gelen ailelerin yararlanabileceği lunaparkta pek çok oyuncak bulunuyor.

Ankara’da yaşayanların çoğu burayı bilmiyor: Çocuklara özel ücretsiz lunapark!

Keçiören Belediyesi’nin resmi web sitesinde lunaparka ilişkin yer alan açıklamada lunaparkta 4-12 yaş arası çocukların kullanabileceği çeşitli oyuncakları olduğu ifade edildi. Fatih Caddesi üzerinde yer alan lunaparktan minikler ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

4-12 YAŞ ARASINA HİZMET VERİYOR

Belediye, ücretsiz lunaparka ilişkin şu bilgileri aktardı:

“Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk lunaparkı miniklerin eğlence merkezi olmaya devam ediyor. Keçiörenlilerin ve Keçiören dışından gelen ailelerin çocuklarıyla birlikte en sık ziyaret ettiği mekânlardan biri olan lunaparkta 4-12 yaş grubu çocuklar rengârenk oyuncakların keyfini doyasıya çıkarıyor. Lunaparkta su kanosu, kanguru, laleli küçük salıncak, atlıkarınca, dönme dolap, gondol ve akülü tren yer alıyor. İlçedeki Fatih Caddesi üzerinde bulunan lunapark ücretsiz hizmet veriyor”

ÇEŞİTLİ OYUNCAKLAR BULUNUYOR

Keçiören’de bulunan lunapark içerisinde gondol, atlı karınca, zıp zıp, salıncak ve dönme dolap gibi pek çok oyuncakla hizmet vermeye devam ediyor. Güvenlikle yardımı ile kullanılabilecek oyuncaklarda yaş sınırı bulunuyor.

Aktarılan habere göre bölgedeki oyuncakların bazıları 4-8 bazıları da 4-12 yaş arası çocuklar için uygun olarak hizmet veriyor.

ANKARA ÜCRETSİZ LUNAPARK NE ZAMAN AÇIK?

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yer alan ücretsiz lunaparkın hafta içi ve hafta sonu belirli saatler arasında hizmet verdiği ifade edildi. Hafta için saat 11.00 – 20.00 hafta sonu ise 12.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ücretsiz lunapark sadece pazartesi günleri kapılarını ziyaretçilerine kapatıyor.

Meteoroloji Metro Durağının yanında bulunan ücretsiz lunapark ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER