Ankara'da mahalle konserleri! Sanat dolu akşamlar

Ankara'da Keçiören Belediyesi, mahalle konserleri ile vatandaşlarına keyifli akşamlar sunmaya devam ediyor.

Ankara'da mahalle konserleri! Sanat dolu akşamlar

Keçiören Belediyesi, ilçenin kültürel yaşamına renk katmaya ve mahalle sakinlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta Sancaktepe Mahallesi'nde düzenlenen mahalle konseri, TRT sanatçılarıNilgün Kızılcı veZeynep Cihan'ın performanslarıyla dolu dolu geçti.

aw025048-01-1.jpg

Keçiören'de Sanat ve Eğlence Bir Arada

Keçiören Belediyesi, yaz boyunca her hafta ilçenin farklı bölgelerinde düzenlediği mahalle konserleri ile vatandaşları bir araya getiriyor. Bu etkinlikler kapsamında gerçekleşen Sancaktepe Mahallesi konseri, mahalle sakinlerine müzikle dolu keyifli bir akşam sundu.

Konsere katılan ve mahalle sakinlerine hitap eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, etkinlikle ilgili şunları söyledi:

"Yaz boyunca her hafta şehrimizin birçok noktasında düzenlediğimiz mahalle konserleriyle vatandaşlarımızı birbirinden kıymetli sanatçılarımızla buluşturduk. Gönül pasımızı silen gerçek sanatçılarımızı sizlerle buluşturmak, birbirinden güzel ezgileri birlikte dinlemek bizim için şeref ve bahtiyarlıktır. Tarihimizi, kültürümüzü, acılarımızı, sevinçlerimizi ve kahramanlıklarımızı anlatan türkülerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere ve sahne alan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum"

aw025048-03-1.jpg

Sanat ve Toplum Buluşuyor

Bu mahalle konserleri, sanatseverlerin ve ailelerin keyifli anlar yaşamasına olanak sağlarken, Keçiören ilçesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına atılan önemli adımlardan birini temsil ediyor. Başkan Altınok, konuşmasının ardından vatandaşlarla şarkı ve türkülerle dolu bu özel akşamı paylaştı.

Konserin sonunda Başkan Altınok, sahne alan sanatçılara çiçek takdiminde bulunarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu etkinlikler, Keçiören ilçesinin sosyal hayatına olumlu katkılar sunmaya ve sanatseverleri bir araya getirmeye devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER