Ankara'da kanuna aykırı yapılan dirft organizasyonunda 34 cezai işlem uygulandı

Ankara'da kanuna aykırı şekilde dirft yapacakları tespit edilen bir grup sürücüye ceza kesildi ve araçları trafikten men edildi.

Ankara'da kanuna aykırı yapılan dirft organizasyonunda 34 cezai işlem uygulandı

Ankara Emniyet Ekipleri 'drift' atmak için toplanacakları tespit edilen bir grup modifiyeli araç sürücülerine yönelik icra edilen denetimlerde 37 sürücüye ceza yazılırken, 4 araç trafikten men edildi.

Edinilen bilgilere göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Ekipleri, Keçiören'de yer alan Fatih Köprüsü civarında bir grup sürücünün modifiyeli araçları ile dirft yapacağı bilgisine ulaşıldı. Öğrenilen bilgi sonrası harekete geçen ekipleri bölgeye intikal etti.

aw044139-01.jpg

Saat 21.00 ila 00.00 arasında kontrol ettikleri 52 araç sürücüsünden 37'sine muhtelif maddelerden cezai işlem uyguladı. Trafikten men edilen 4 otomobil ise otoparka çekildi. Kurallara uymayan sürücülere ise ceza yazıldı.

aw438139-04.jpg

MODİFİYELİ ARAÇLARA CEZA YAĞMURU

Kuralara uymayan sürücülere şu sebeplerden ceza yazıldı, dış ışık donanımı ve teknik şartlara aykırı araç kullanmaktan 9 kişi, nitelik ve ölçülere aykırı plaka takmaktan 1 kişi, cam filmli araç kullanmaktan 5 kişi, abartı egzoz kullanmaktan 3 kişi, muayenesi yapılmamış araç kullanmaktan 2 kişi, yönetmelikte belirtilen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmaktan 7 kişi, ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanan 2 kişi, müzik cihazlarını mevzuata aykırı bulundurmaktan 4 kişi, zorunlu mali trafik sigortasını yaptırmamaktan bir kişi, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 kişi.

4188460.jpg

Bölgede denetimler devam ediyor.

haberankara.com

SONRAKİ HABER