Ankara'da el frenini unutan sürücü çardağa çarptı! 2 yaralı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, el freni çekilmeyen bir aracın kontrolden çıkarak çardağa çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, çardakta oturan iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Ankara'da el frenini unutan sürücü çardağa çarptı! 2 yaralı

Ankara'nı Keçiören ilçesinde Kanuni Mahallesi Demirciler Sokak'ta meydana gelen olayda, alışveriş yapmak için aracını park eden otomobilin sürücüsü, el frenini çekmeyi unuttu. Bu hatanın ardından yokuş aşağı hızla ilerlemeye başlayan araç, Mustafa Çelikten Parkı'nda bulunan çardağa çarptı. Çardak içinde oturan iki kadın, şans eseri olaydan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

ankara-tasarim-27.jpg

"EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞ"

Görgü tanığı S. E., olayın nasıl geliştiğini anlatırken, aracın hızla yokuş aşağı geldiğini ve başta ne olduğunu tam olarak anlayamadıklarını belirtti. Emektar, "Araba görmüş olduğunuz yoldan freni boş bir şekilde aşağıya doğru kaydı. El frenini çekmeyi unutmuş. Marketten alışveriş yaparken araba da aşağıya geliyordu. İki kişiyi hastaneye kaldırdılar durumları nasıl bilmiyoruz. Olaydan sonra arabayı çekmek için insanlar geldi. Çok karışıktı olay. Arabayı biz kendimizi çekiciyle beraber çıkarttık. Şoför büyük ihtimalle korkmuştur o yüzden gelmemiştir" şeklinde konuştu.

Polis, bu ilginç kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. Araç sürücüsünün el frenini çekmeyi unutması, bu kaza anının yaşanmasına neden oldu. Herkese araç park ederken el frenini çekmeyi hatırlatmanın önemini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER