Ankara Keçiören'de bir genç kız annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti!

Başkent Ankara'dan gelen bir son dakika haberine göre genç bir kızın erkek arkadaşı ile görüşmesini istemeyen annesini öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Ankara Keçiören'de bir genç kız annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti!

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara’da 25 yaşındaki genç bir kızın annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, 15.30 sıralarında Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesi 529. Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Daireden gelen sesler üzerine apartmanda bulunan komşuların polis ekiplerine ihbarda bulunduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, anne A. A.’nın mutfakta boyun ve sırt bölgesinden bıçaklanarak öldüğünü tespit etti.

GENÇ KIZIN ANNESİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Olay yerinde hayatını kaybeden kadının eşi H. A. ile yapılan görüşmede; H. A., annesi ile birlikte saat 15.00 sıralarında ilaç yazdırmak için evden çıktıklarını, evde kızı D. A.'nın o sırada evde olduğunu ancak saat eve geldiklerinde eşinin mutfakta kanlar içinde olduğunu, kızı D. A.'nın da evde olmadığını belirtti.

İddialara göre, 25 yaşındaki D. A.'nın bir erkek arkadaşı olduğu, anne A. A'nın bu kişiyle kızının görüşmelerini istemediği için kızına telefon vermediği ve kızının da yasaklı madde kullandığı kaydedildi. Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, gelen yüksekten düşme ihbarı üzerine polis ekipleri Bağlarbaşı Mahallesi'nde D. A.'nın inşaattan düşerek hayatını kaybettiğini belirledi. D. A.’nın cebinden “Annemi öldürdüm intihar ediyorum” notu ile birlikte anne A. A.’nın öldüğü adresin ve aile üyelerinin telefon numaralarının yazılı olduğu bir not çıktığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER