Ankara Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle Konserlerinde ilçe sakinlerinin kulaklarının pası silindi

Keçiören Belediyesi, yaz mevsiminde Keçiören halkına pek çok etkinlik imkanı sundu. Mahalle konserleri konsepti ile Keçiörenlilerin stresini atmasını sağlayan belediyenin son konser programı renkli anlara sahne oldu.

Ankara Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle Konserlerinde ilçe sakinlerinin kulaklarının pası silindi

Ankara Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle Konserlerinde ilçe sakinlerinin kulaklarının pası silindi - Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden başarılı etkinlikle imza atmaya devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri pek çok konseri halka sunmaya devam ederken Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Konserlerinin ilkinde, TRT Sanatçıları Zafer Albayrak ve Selma Geçer sahne aldı.

TRT Sanatçıları Zafer Albayrak ve Selma Geçer'in sahne aldıkları konserde Keçiörenlilere coşkulu bir akşam yaşattılar. Keçiören Pınarbaşı Mahallesi’nde yapılan konsere, Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

1-2-4.jpeg

KULAKLARIN PASI SİLİNDİ

TRT Sanatçıları Zafer Albayrak ve Selma Geçer, birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirerek vatandaşlara müzik şöleni yaşattılar. Konserde kimi vatandaşlar ezgilere alkışlarla eşlik etti, kimileri de arkadaş gruplarıyla birlikte eğlenerek renkli görüntülere imza attı. Keçiören Belediye Başkanı Altınok da Keçiörenlilerin eğlencesine ortak oldu.

1-4-2.jpeg

''BİR ŞÖHRETLER VAR BİR DE SANATÇILAR VAR''

Konserde katılımcılara hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Bir şöhretler var bir de sanatçılar var. Şöhretler tanınırlar ama devlet sanatçılarımız sanatın aslını icra ederler. Atatürk diyor ki, ‘Her şey olabilirsiniz ama sançtı olmazsınız.’ Biz de gerçek sanatçılarımızı getiriyor ve sizlerle buluşturuyoruz. Konserlerle insanımızı rahatlatalım, stresten uzaklaştıralım istiyoruz. Bizim milli sanat ve kültürümüz Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğidir.

1-1-5.jpeg

Türküler tarihimizi, acımızı, sevincimizi, ayrılıklarımızı ve mutluluklarımızı anlatır. Dolayısıyla Keçiören’imize gelerek kulaklarımızın pasını silen Selma Geçer ve Zafer Albayrak’a teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

1-9-2.jpeg

Keçiören Belediye Başkanı Altınok konuşmasının ardından sanatçılar Zafer Albayrak ve Selma Geçer'e çiçek takdiminde bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER