Ankara Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti!

Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti 2011 yılından bu yana sağlanmaya devam ederken hizmetin detayları merak konusu oldu.

Ankara Keçiören Belediyesi'nden ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti!

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından birçok hizmet Keçiören'de yaşayan vatandaşlara sağlanmaya devam ederken bir yeni hizmet daha gündeme geldi. Yatağa bağımlı ve engelli vatandaşlar için Keçiören Belediyesi tarafından evde ücretsiz diş sağlığı hizmeti verilmeye devam ediliyor.

Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz evde diş sağlığı hizmeti 2011 yılından bu yana sağlanmaya devam ederken hizmetin detayları merak konusu oldu. Ağız ve diş sağlığı oldukça önemli konulardan birisi olurken Keçiören Belediyesi engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlar için evde diş sağlığı hizmetini sağlamaya devam ediyor.

ÜCRETSİZ EVDE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ VERİLİYOR!

Keçiören Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde 2011 senesinden bu yana sağlanmaya devam eden evde diş sağlığı hizmeti ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. 3 diş hekimi ve bir adet mobil hizmet aracı eşliğinde sağlanan evde ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için tüm detaylara haberimizde yer verdik.59577637eb10bb5168b43e8c.webp

Her geçen gün Keçiören'de yaşayan vatandaşlar için sağlanan ücretsiz hizmetlere bir yenisini eklemeye devam eden Keçiören Belediyesi ağız ve diş eti sağlığı konularında evlerinde hizmet sağlıyor. 2011 yılından bu yana sağlanan ağız ve diş sağlığı hizmeti üstelik ücretsiz veriliyor.

HEMEN SİZDE YARARLANIN!

Keçiören ilçe sınırları içerisinde sağlanan ücretsiz evde ağız ve diş sağlığından yararlanmak isteyen vatandaşlar hızlı bir şekilde, ücretsiz olarak bu hizmetten yararlanabilmektedir. Bu hizmetten yararlanabilmek için herhangi bir sağlık güvencesi zorunluğunu ( SGK veya Yeşil Kart gibi) bulunmamaktadır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak için 360 59 39 veya 361 10 65’ten 2405 numaralı telefonları arayarak sizlerde çok daha detaylı bilgiye ulaşım sağlayabilirsiniz.

SONRAKİ HABER