Ankara Keçiören Belediyesi yarışma düzenliyor! Sürpriz hediyeler dağıtılacak

Tüm duyuruların vatandaşlara ulaşması için Keçiören Belediyesi Twitter hesabı aktif şekilde kullanılırken Keçiören belediyesinin yapmış olduğu paylaşımda yarışma düzenleneceği ifade edildi.

Ankara Keçiören Belediyesi yarışma düzenliyor! Sürpriz hediyeler dağıtılacak

Ankara Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda yarışma düzenleneceğine yer verildi. Yarışma ile ilgili detaylar Twitter üzerinden belirtildi.

Tüm duyuruların vatandaşlara ulaşması için Keçiören Belediyesi Twitter hesabı aktif şekilde kullanılırken Keçiören belediyesinin yapmış olduğu paylaşımda yarışma düzenleneceği ifade edildi. Düzenlenecek olan yarışmanın lif örme yarışması olduğu belirtildi.

1 Ağustos Salı günü Keçiören Belediyesi tarafından lif örme yarışması düzenleniyor. Bugün saat 18:00-20:00 saatleri arasında düzenlenecek olan lif örme yarışmasına pek çok kişinin katılım sağlaması bekleniyor.

Ihlamur Vadisi Hanımlar Lokalinde düzenlenecek olan yarışma ile ilgili detaylar oldukça merak edilirken Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde yer aldı;

''Haydi #Keçiören El becerilerini konuştur, harika ödüller kazan Çeyizine lif örmek istediğin arkadaşını yorum kısmından etiketle, yarışmaya davet et.''

f2biozdwiaaaete.jpg

Yarışmayı kazanan vatandaşlara farklı hediyeler verileceği açıklandı. Sürprizlere yönelikse herhangi bir detay verilmedi. Sizlerde bu yarışmaya katılarak kazanabilir ve hediyelerden yararlanabilirsiniz.

SONRAKİ HABER