Ankara Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları açıklandı! Yakacık pazarında güncel fiyatlar

Keçiören Belediyesi tarafından günlük olarak paylaşılan semt pazarları fiyatları bugün de Yakacık Pazarı için açıklandı. 13 Temmuz Perşembe günü kurulan Yakacık pazarında güncel sebze ve meyve fiyatları açıklandı.

Ankara Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları açıklandı! Yakacık pazarında güncel fiyatlar

Ankara Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları açıklandı! Yakacık pazarında güncel fiyatlar - Son dönemde art arda gelen zamlar nedeniyle semt pazarlarındaki fiyatlar merak ediliyor. Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarındaki fiyatları ise Keçiören Belediyesi güncel olarak paylaşıyor. 13 Temmuz Perşembe günü Keçiören'in Yakacık semt pazarında güncel fiyatlar belli oldu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde de belirli tarihlerde kurulan semt pazarlarında 13 Temmuz Perşembe günü Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda güncel fiyatlar öğrenildi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YAKACIK SEMT PAZARI FİYATLARI

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan semt pazarlarına ait fiyatlar 13 Temmuz tarihi ile vatandaşın bilgisine sunuldu. 13 Temmuz Perşembe günü kurulan Yakacık semt pazarlarında güncel fiyatları da belli oldu. Yakacık semt pazarlarında güncel fiyatları ise şu şekilde listelendi;

ekran-goruntusu-2023-07-13-101712.pngekran-goruntusu-2023-07-13-101717.png

Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarının fiyatları günlük olarak belediye tarafından paylaşılıyor. Ankara semt pazar fiyatları ve daha fazlasının takibini yapabilmek için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor.TIKLA SENDE ARAMIZA KATIL

SONRAKİ HABER