Ankara Keçiören Belediyesi çöp bırakma saatleri için uyarıda bulundu!

Keçiören'de yaşayan vatandaşlar için çöp bırakma saatleri Keçiören Belediyesi tarafından paylaşıldı.

Ankara Keçiören Belediyesi çöp bırakma saatleri için uyarıda bulundu!

Ankara Keçiören Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru oldukça dikkat çekerken Keçiören'de yaşayan vatandaşlar için çöp bırakma saatleri yeniden hatırlatıldı. Ankara'da belediyelerin dışarı bırakılan çöpleri alma noktasında belli bir saat aralığı belirlemesi böylece çöplerin dağılmamasını ve kokmamasını sağlıyordu.

Keçiören'de yaşayan vatandaşlar için çöp bırakma saatleri Keçiören Belediyesi tarafından paylaşıldı. Keçiören Belediyesi'nin dikkat çeken paylaşımında çöp bırakma saati merak edilirken vatandaşlara bir hatırlatma yapıldı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇÖP BIRAKMA SAATLERİ

Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ''Daha temiz bir Keçiören için çöp bırakma saatlerine uyalım.'' ifadeleri yer aldı. Çöp bırakma saatlerinin 20.00-22.00 arasında olduğu belirtilirken paylaşımda ''Lütfen çöplerinizi belediyenin belirlemiş olduğu saatler içerisinde dışarı bırakınız'' ifadeleri kullanıldı.

Çöpün dışarıda dağılmaması ve kokusunun engellenebilmesi adına çöp bırakma saatleri düzenlenirken Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde yer aldı;

f1-zzbfwiaeyg4g.jpg

Çöp bırakma saatlerine uymayan vatandaşlara 1,295 TL para cezası uygulanacağı da paylaşımda not edilirken Keçiören Belediyesi tarafından yapılan bu hatırlatma dikkat çekti.

SONRAKİ HABER