Ankara Keçiören Belediyesi çocukları geleceğin teknolojisi ile tanıştırıyor!

Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden birçok duyuruyu paylaşmaya devam ederken son olarak çocukları yakından ilgilendiren paylaşımla gündeme geldi.

Ankara Keçiören Belediyesi çocukları geleceğin teknolojisi ile tanıştırıyor!

Eğitimi önemseyen ve bu noktada çocukların yararlanması için birçok çalışma düzenleyen Ankara Keçiören Belediyesi Twitter üzerinden yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti. Çocukları geleceğin teknolojisi ile tanıştırmaya hazırlanan Keçiören Belediyesi tarafından yapılan dikkat çekici paylaşımın detayları merak konusu oldu.

Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden birçok duyuruyu paylaşmaya devam ederken son olarak çocukları yakından ilgilendiren paylaşımla gündeme geldi. Keçiören Belediyesi çocukların geleceğin teknolojisi ile tanışmalarını sağlayan projesini paylaşırken tüm detaylara paylaşımda yer verildi.

ÇOCUKLAR TEKNOLOJİ İLE İÇ İÇE!

Temel kodlama becerilerine dayalı tematik çalışmaların yapılacağı, çocukların teknoloji ile iç içe olacağı bir etkinliğin devreye gireceği belirtildi. TEKNOMER'de gerçekleşecek olan için toplam 36 saatin ücreti olduğuna yer verildi.

31 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtilen etkinlik için detaylar verilirken Keçiören Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ''Bilgi çağının anahtarı: Python Kodlama! Eğlenerek öğrenmenin en güzel adresi Teknomer'de çocuklarımızı geleceğin teknolojisi ile tanıştırıyoruz...'' ifadelerine yer verdi.

f2r5-kgxqaaq83e.jpg

Detaylı bilgi için Ankara Keçiören Belediyesi iletişim numarasını arayabilirsiniz.

SONRAKİ HABER