Ankara Keçiören Aktepe Köylü Pazarı nerede, nasıl gidilir, hangi günler açık?

Ülkemizde yer edinmiş pazar kültürü nedeniyle pek çok vatandaş, semt ve köy pazarlarını ziyaret ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde kurulan Aktepe Köylü Pazarı'nın nerede ve hangi günler kurulduğu merak edildi.

Ankara Keçiören Aktepe Köylü Pazarı nerede, nasıl gidilir, hangi günler açık?

Ankara Keçiören Aktepe Köylü Pazarı nerede, nasıl gidilir, hangi günler açık? - Taze ve doğal sebze - meyvenin adresi olarak gösterilen semt ve köy pazarları vatandaşların uğrak noktaları arasında yer alıyor. Mutfak alışverişlerini pazarlardan yapmayı tercih edenler hemen her ilçede belirli günlerde kurulan pazarların adres ve tarihlerini araştırıyor.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde de Keçiören Belediyesi tarafından kurulan köy ve semt pazarları bulunuyor. Keçiören ilçesindeki Aktepe Köylü Pazarını ziyaret etmek isteyenler de pazarın hangi gün ve tarihlerde kurulduğunu merak ediyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

KEÇİÖREN'DE KÖYLÜ PAZARI KEYFİ

Keçiören Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde tarımsal üretim yapan çiftçilerin ürünlerini satabilmeleri için haftanın farklı günlerinde Keçiören’in üç noktasına ‘Köylü Pazarı’ kuruyor. Ayvalı Fatih, Aktepe ve Bağlum semt pazarlarında kurulan köylü pazarlarından hem çiftçiler hem de vatandaşlar bir araya gelirken Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerin ekonomik anlamda değer bulması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onlar tarlada, bağda, bahçede, bostanda yetiştirdikleri sebze ve meyveleri burada satarak ev ekonomilerine katkıda buluyorlar. Rabbim çiftçilerimizin kazançlarını bereketli etsin.” ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, Keçiören’de organik tarımsal üretimi teşvik ederek vatandaşın sağlıklı gıda tüketebilmesine imkan sağladıklarını kaydederken, çiftçilere verilen desteklerin her geçen yıl artarak devam edeceğini belirtti. Bu kapsamda kurulan Aktepe Köylü Pazarı da üretici ve tüketiciyi bir araya getiriyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ AKTEPE KÖYLÜ PAZARI NEREDE?

Her hafta pazartesi günü kurulan Keçiören Aktepe Köylü Pazarının adresi;

Adnan Menderes Mahallesi Özyurt Caddesi 1041. Sokak Kesişimi Aktepe Stadı Yanı

f26dsr9xiaaywug.jpg

Sizler de Keçiören ilçesindeki Aktepe Köylü Pazarını pazartesi günleri ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER