Kalecik Belediyesinin düzenlediği Derya Bedavacı konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Ankara'nın pek çok ilçesinde konser programları devam ediyor. ABB sponsorluğunda devam eden konserlere olan ilgi devam ederken son olarak Kalecik Belediyesinde gerçekleşen Derya Bedavacı konserine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ında katılım sağladığı öğrenildi.

Kalecik Belediyesinin düzenlediği Derya Bedavacı konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da düzenlenen etkinlikler milyonların gündeminde yer ediniyor. Ankara'da yeni konser programları duyurulmaya devam ederken bu konserlere katılım da devam ediyor. Kentte düzenlenecek olan programlara ilişkin takvim açıklanırken milyonlarca vatandaş da konser takvimine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarını sürdürüyor.

Başkent Ankara'da bir konser programı daha Kalecik Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği ifade edilirken Derya Bedavacı, 12 Mayıs tarihinde kentte sahne aldı. konsere ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılım sağladığı öğrenildi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ, KALECİK BELEDİYESİNDE DERYA BEDAVACI KONSERİNE KATILDI

Kalecik Belediyesi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Anneler Günü'nü birlikte kutluyoruz! Derya Bedavacı ve Doktor Faruk konserleriyle eğlence dolu bir gün sizi bekliyor. Tüm vatandaşlarımız bu özel etkinliğe davetlidir.'' ifadelerine yer vermişti. Kalecik Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Derya Bedavacı'nın ilçede ağırlanacağı ve unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edilirken merakla beklenen konser ABB Başkanı Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleşti.

Kalecik Belediyesinin düzenlediği Derya Bedavacı konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Kalecik Belediyesi tarafından düzenlenen Derya Bedavacı konseri 12 Mayıs 2024 Pazar günü saat 20.00'de Kalecik Atatürk Parkı Üzerinde gerçekleşti. Konsere katılan ABB Başkanı Yavaş da ilçe halkının ilgisi ile karşılaştı.

Kalecik Belediyesinin düzenlediği Derya Bedavacı konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı! - Resim : 2

Ayrıca Kalecik Belediyesi tarafından bir diğer açıklamada da ‘’Belediye Başkanımız Satılmış Karakoç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız
@mansuryavas06 ile birlikte Muhtarlarımız, Dernek Başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir araya geldi. Kalecik için hep birlikte adım atacak, birlikte karar vereceğiz. ‘’ denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER