Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti

Ankara'nın ilçelerinde hizmetin sürekliliğini sağlama ve kentin yaşanılabilirliğini sürdürme adına belediye işçileri önemli rol oynuyor. Belediye işçileri olmak üzere tüm işçilere değer verildiğini ifade eden Kalecik Başkanı Karakoç bu bağlamda işçilere 1 Mayıs tebrikinde bulundu.

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti

Türkiye'nin dört bir yanında işçi ile işveren temsilcileri 1 Mayıs dolayısıyla bir araya geliyor. İşçinin öneminin farkında olan yerel yönetimlerden de üst düzey isimler işçileri çalışma noktalarında ziyaret ediyor.

BAŞKAN KARAKOÇ İŞÇİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Bu kapsamda Ankara'nın Kalecik ilçesinde de işçilere üst düzey bir tebrik geldi. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı. Konu ile ilgili Kalecik Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede “Belediye Başkanımız Satılmış Karakoç, Kalecik Belediyesi Kademe Amirliğimizi, ABB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Kalecik Yol Asfalt Şefliğini ve ilçemizde faaliyet gösteren Türe Yumurta personellerini ziyaret ederek 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı” denildi.

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti

Kalecik Belediyesi de kurum olarak tüm işçilere yönelik “Ülkemizin ve ilçemizin kalkınması ve gelişmesinde üretime katkı sağlayarak, var gücüyle çalışan tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti - Resim : 2

İŞÇİLERLE SAMİMİ SOHBET

Başkan Karakoç yaptığı ziyaret kapsamında işçiler ile samimi bir şekilde sohbetlerde bulundu. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerin yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler aldı. İşçilerin görüşlerini de dinleyen Başkan Karakoç daha sonrasında beraberindeki isimler ile birlikte alandan ayrıldı.

SONRAKİ HABER