Kahramankazan

2024 Ankara Kahramankazan Yerel Seçim Sonuçları! Kahramankazan'ın Belediye Başkanı kim oldu? 2024 Ankara Kahramankazan Yerel Seçim Sonuçları! Kahramankazan'ın Belediye Başkanı kim oldu? 31 Mart yerel seçimi için saatler kala vatandaşlar tarafından Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Konuya ilişkin merak edilenler son dakika gelişmeleri haberimizin devamından takip edebilirsiniz.
Serhat Oğuz kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? Serhat Oğuz kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? AK Parti'nin Ankara'da düzenlenecek aday tanıtım toplantısı öncesi aday açıklamaları yakından takip edilmeye başlandı. Aday açıklamaları gelmeye devam ederken araştırmalarını sürdüren seçmenler bu kez Serhat Oğuz'un siyasi kariyeri hakkında bilgi sahibi olmak istedi.
Kahramankazanlı öğrenciler şehitleri için saygı duruşunda! Kahramankazanlı öğrenciler şehitleri için saygı duruşunda! Tüm Türkiye'nin kalbine düşen şehit ateşi ardından öğrenciler, şehitlerini unutmadı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki öğrenciler, şehitleri için saygı duruşunda bulundu.
CHP Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Selim Çırpanoğlu kimdir? CHP Ankara Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Selim Çırpanoğlu kimdir? CHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen isimleri açıkladı. Ankara'da 3 ilçe belediye başkan adayı belli olurken Kahramankazan Belediye Başkan adayı Selim Çırpanoğlu'nun kimliği ve siyasi kariyeri merak edildi.
Serhat Oğuz kimdir, mesleği ne? Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un hayatı ve kariyeri Serhat Oğuz kimdir, mesleği ne? Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un hayatı ve kariyeri Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Serhat Oğuz hakkında bir televizyon kanalında sarf edilen sözler izleyicilerin merak konusu oldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz hakkında yapılan adaylık tartışmasının ardından Oğuz'un kimliği merak konusu oldu.
Ankara Kahramankazan'da Filistin için yardım toplayan çocuklara ödül! Ankara Kahramankazan'da Filistin için yardım toplayan çocuklara ödül! Hamas ile İsrail arasındaki gerilimin tırmanması ve İsrail'in saldırılarının sivillere yönelmesi ile birlikte binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Filistin halkının hayatını kaybettiği olaylara Türkiye'nin tepkisi dinmezken Kahramankazan ilçesinde de çocuklar Filistin için yardım topladı. Çocukların bu davranışı ise ödüle layık bulundu.
Ankara'da 3 bin 200 adet kaçak hap ele geçirildi! Ankara'da 3 bin 200 adet kaçak hap ele geçirildi! Başkent Ankara'da güvenlik güçlerinin asayiş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da yapılan operasyonlara ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ederken Ankara İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü'nden son dakika bilgisine yer verildi.
Ankara'da ara tatil döneminde iki halı saha öğrencilere tahsis edildi Ankara'da ara tatil döneminde iki halı saha öğrencilere tahsis edildi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde ara tatilde ilçede bulunan iki tane halı sahayı öğrencilere tahsis edildi.
Kahramankazan'da Gazze'ye destek için hayır çarşısı açıldı Kahramankazan'da Gazze'ye destek için hayır çarşısı açıldı Türkiye'nin dört bir yanında Gazze için yardımlar gelirken belediyeler ve çeşitli büyük mahalleler çarşı ve kermes gibi organizasyonlar ile destek olmaya çalışıyor.
TÜRSİAD, Kahramankazan'da 2 bin fidanla hatıra ormanı oluşturdu TÜRSİAD, Kahramankazan'da 2 bin fidanla hatıra ormanı oluşturdu Uluslararası Stratejik İş Adamları Derneği (TÜRSİAD) üyeleri ve çalışanları, Kahramankazan'da hatıra ormanı oluşturdu.
Kahramankazan'da 100 öğrenci 100 fidanı toprakla buluşturdu Kahramankazan'da 100 öğrenci 100 fidanı toprakla buluşturdu Cumhuriyet Bayramı öncesinde pek çok okulda çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılına özel çeşitli etkinlikler düzenlenirken Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de 100 öğrenci 100 fidanı toprakla bir araya getirdi.
Kazan'a Kahraman unvanı verilişinin yedinci yılı coşkuyla kutlandı Kazan'a Kahraman unvanı verilişinin yedinci yılı coşkuyla kutlandı FETÖ'nün 2016 yılındaki darbe girişiminin engellenmesinin sembol yerlerinden Ankara'nın Kazan ilçesine "Kahraman" unvanı verilmesinin 7'nci yılı dolayısıyla tören düzenlendi.