Kahramankazan

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı Geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Gazi Aygördü'nün cenazesine Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da katıldı.
Kahramankazan Belediyespor Kulübü Türkiye Off-Road Şampiyonasında ikincilik elde etti Kahramankazan Belediyespor Kulübü Türkiye Off-Road Şampiyonasında ikincilik elde etti Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün sporcuları Samsun’da gerçekleşen PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın S2 Kategorisi’nde önemli bir başarıya imza attılar. Kahramankazan Belediyesi sporcuların başarısı ile ilgili olarak bilgiler verdi.
Kahramankazan Belediyesi engelli vatandaşlar için askerlik kınası düzenledi Kahramankazan Belediyesi engelli vatandaşlar için askerlik kınası düzenledi Türkiye'de 20 yaşına gelen sağlığında bir problem olmayan her erkek askerlik görevine alınıyor. Manevi olarak da çok değerli bir konumda tutulan askerlik görevini yapmak isteyen fakat yapamayan bireylere moral amaçlı etkinlikler yapılıyor.
Kahramankazan Belediyesi müteahhitlerle toplantı yaptı Kahramankazan Belediyesi müteahhitlerle toplantı yaptı Kahramankazan Belediyesi ilçe genelinde hizmet veren müteahhitlerle toplantı yaptı. Toplantıda müteahhitlerin talep ve görüşleri dinlenirken devam eden projeler hakkında da bilgilendirmeler gerçekleştirildi.
Kahramankazan Belediyesinden çölyak hastalarına destek mesajı Kahramankazan Belediyesinden çölyak hastalarına destek mesajı Halk arasında hamur işinden uzak durma olarak bilinen çölyak hastalığı çok sayıda insanın mustarip olduğu bir konu olarak biliniyor. Devlet ve özel kurumlar tarafından tahıllarda yer alan glütenden rahatsız olan vatandaşlar için çeşitli destek programları hayata geçiriliyor.
Kahramankazan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti Kahramankazan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti Ankara genelinde belediyelerin rutin faaliyetleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Aylık yapılan toplantılarda ilçelerin geleceği ve mevcut durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunuluyor.
ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti Kahramankazan ilçesinde bugün muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. ABB Başkanı Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'da toplantıda yer aldı.
Kahramankazan Belediyesi bugün Derya Uluğ konserine ev sahipliği yapacak Kahramankazan Belediyesi bugün Derya Uluğ konserine ev sahipliği yapacak Ankara'daki konser takvimi vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Derya Uluğ'un kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Derya Uluğ konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı Bahar aylarının gelmesi ilçelerde de hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Bundan dolayı belediyelerden kültür ve sanat etkinlikleri haberleri peş peşe gelmeye başladı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, 1 Mayıs’ta işçilerle bir araya geldi! Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, 1 Mayıs’ta işçilerle bir araya geldi! Bugün 1 Mayıs nedeni ile belediye işçileri ile bir araya gelen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti Başkan Çırpanoğlu ilçe genelinde farklı noktalara gitmeyi sürdürüyor. Gittiği yerde her yaştan ilçe sakini ile bir araya gelen Başkan Çırpanoğlu talep ve şikayetleri dinliyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bilim fuarı açılışları gerçekleştirdi Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bilim fuarı açılışları gerçekleştirdi İlk ve orta öğretim düzeyinde öğrenciler bilim ve teknoloji alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Genç yaşta geliştirdikleri projeler ile keşfedilen yetenekler ülkenin adını duyuruyor.