Kahramankazan

Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor Ankara Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahallede Koruge boru döşemesi ve taşlı malzeme serimi gerçekleştiriyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sendika ile yaptıkları görüşme sonucu memur personelinin sosyal denge tazminatında artış yaptığını açıkladı.
Kahramankazan’ın eski ve yeni başkanları bir araya geldi Kahramankazan’ın eski ve yeni başkanları bir araya geldi Kahramankazan Belediyesi’nin bir önceki dönem belediye başkanı Serhat Oğuz, AKP İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte, ilçenin yeni başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kahramankazan Belediyesi kreşlerde öğrenim gören çocuklara özel gösteri düzenledi Kahramankazan Belediyesi kreşlerde öğrenim gören çocuklara özel gösteri düzenledi Kahramankazan Belediyesi, yaz tatilinin gelmesi sebebiyle Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören çocuklar için özel bir gösteri düzenledi.
Kahramankazan Belediyesi Dünya Çevre Günü’ne özel yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi Dünya Çevre Günü’ne özel yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Yürüyüşe belediyenin başkan yardımcıları da katılım gösterdi.
Kahramankazan Belediyesinden vatandaşlara sürücü belgesi hatırlatması Kahramankazan Belediyesinden vatandaşlara sürücü belgesi hatırlatması Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı bir videolu paylaşımla sürücü belgesi değişikliğiyle ilgili vatandaşlarını uyardı.
Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor Kahramankazan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki yaşamı kolaylaştırmak adına yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından imza atılan projelerden biri de evde bakım hizmeti olurken detayları derledik.
Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor Kahramankazan’ın çeşitli yerlerinde yıl sonu gösterileri sürerken belediye yöneticileri de bu etkinliklere katılım gösteriyor.
Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak Kahramankazan Belediyesi çiftçilere yüz binlerce sebze fidesi dağıtımı yapacak Çiftçilere tohum ekim dönemlerinin yaklaşmasından dolayı büyük bir destek daha geliyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir duyuru yapan Kahramankazan Belediyesi bugün itibariyle sebze fidesi dağıtımı yapmaya başlıyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu Çok az bir zaman kalan Kurban Bayramı kapsamında vatandaşlar kurban alımı işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda bu konuda farkındalık oluşturmak ve işin manevi boyutuna dikkat çekmek adına Başkan Çırpanoğlu kurbanını Türk Diyanet Vakfı'na bağışladı.
Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor Ankara'da çiftçileri kalkındırma adına peş peşe önemli atılımlar gerçekleştiriliyor. Yerel yönetimlerin yaptığı hamleler ile ilçe ve il tarımının daha üst noktalara taşınması hedefleniyor.
Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu Ankara'nın Başkent Millet Bahçesinde yemek kültürünün tanıtıldığı etkinliklere katılım sürüyor. Vatandaşlar ilçelerin yemeklerini yakından tanıma ve tatma fırsatı yakalıyor.