Kahramankazan

Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği ÖSYM tarafından düzenlenen YKS sonrası başlayan tercih süreci ile Kahramankazan Belediyesinden danışmanlık hizmeti açıklaması geldi. İlçedeki öğrenciler için ücretsiz tercih desteği sunan Kahramankazan Belediyesi, yoğun süreçte öğrenci ve ailelerini yalnız bırakmayacağını dile getirdi.
Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşların hijyen sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalar devam ediyor. Belediye personellerinin bu konuda yoğun bir mesai harcadığı bildiriliyor.
Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde doğayı ve çevreyi korumak için sıfır atık çalışmasına devam ederken bu çalışmaya katılan vatandaşlara da ödül verileceğini bildirdi.
Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde tespit edilen noktalara belediye ekipleri tarafından gerekli müdahalelerde bulunuluyor. Yapılan çalışmalar ile ilçe insanlarının sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.
Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor Kahramankazan Belediyesi, bu yıl 48'ncisi düzenlenen motor sporları sevenlerinin bir araya geldiği Hitit Rallisi’ne ev sahipliği yaptı. Ralli heyecanına ortak olan Kahramankazan Belediyesi, yarışın ilçedeki ayağına ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Gün içinde çok sayıda insan özel sebeplerinden dolayı diğer insanlar gibi hayatına devam edemiyor. Bu kapsamda yerel yönetimler tarafından vatandaşların ayağına kadar ulaştırılan hizmet büyük önem taşıyor.
Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesi, ilçede düzenlenecek olan Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davette bulundu. Tüm vatandaşların davet edildiği etkinliğe dair detaylar da belli oldu.
Kahramankazan Belediyesi bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret ediyor Kahramankazan Belediyesi bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret ediyor Kahramankazan Belediyesi “Yeni Doğan Bebek” adını verdiği hizmetle bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.
Kahramankazan Belediyesi iş arayan vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi iş arayan vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi toplu iş görüşmeleri kapsamında vatandaşların iş arayış süreçlerine yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye, 18-45 yaş arasındaki tüm vatandaşlara toplu iş görüşmesi yaptı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı’ndan ziyaret Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı’ndan ziyaret ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi, temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak Kahramankazan Belediyesi, YKS sınavı sonrası tercih yapacak öğrencilere rehberlik hizmeti veriyor. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.