Kahramankazan

Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yürütmeye devam ediyor. Peyzaj çalışmalarına devam eden Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton ile inşaatların ihtiyaçlarını karşılıyor Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton ile inşaatların ihtiyaçlarını karşılıyor Ankara'da şehir yapılaşması her geçen süre artıyor. Mevcut yerleşim yerleri genişlerken farklı yerlerde de yeni oluşumlar yaşanıyor. Bu nedenle başkentte inşaat çalışmaları önemli bir yerde konumlanıyor.
Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri, eğlencenin buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlçe halkının ilgi gösterdiği Mahalle Kültür Evleri'nde etkinlikler de hız kesmeden devam ediyor.
Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin çalışmalarına ilişkin ilçe halkı bilgilendirilmeye devam ederken Kahramankazan Belediyesinden yeni açıklamalar geldi.
ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Etkinlik Aracı projesi bu kez Kahramankazan Millet Bahçesi’nde rengarenk etkinlikler için yola çıktı. Kahramankazan Belediyesi ile işbirliği kapsamında çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi.
Kahramankazan Belediyesinden Süper İnternet Kampanyası Kahramankazan Belediyesinden Süper İnternet Kampanyası Kahramankazan Belediyesi tarafından yapılan bir duyuru ile ilçede Süper İnternet Kampanyası başlatıldığı bildirildi. Kampanyanın detayları da belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı.
Kahramankazan Belediyesi yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor Kahramankazan Belediyesi yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor. İlçede eksik ve ihtiyaçlara göre pek çok çalışmayı hayata geçiren Kahramankazan Belediyesi yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kahramankazan Belediyesi vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye ile vatandaşların bağını kuvvetlendirmek adına adımlar atılıyor. Kahramankazan halkına hizmet veren belediye yönetimi, onların ayaklarına kadar gitmeyi ihmal etmiyor.
Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağlıyor Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağlıyor İlçe belediyeleri tarafından sunulan hizmetler vatandaşların takibinde yer alıyor. Kahramankazan Belediyesi de vatandaşlara sunduğu yardımlar hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam ederken son olarak ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yemek desteği sağladığını duyurdu.
Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti. İlçedeki çeşitli ziyaretler devam ederken Kılıçlar Mahallesi ziyaretine ilişkin ayrıntılar da paylaşıldı.
Kahramankazan Belediyesi kent sağlığı için düzenli temizliğe devam ediyor Kahramankazan Belediyesi kent sağlığı için düzenli temizliğe devam ediyor Özellikle şehirlerde günlük hayatın olmazsa olmazlarından olan çöp kutuları, kendileri ile ilgilenilmediğinde hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Bu konuda bir olumsuzluğun yaşanmaması adına Kahramankazan'da çalışmalar yapılıyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu minibüs esnafı ile bir araya geldi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu minibüs esnafı ile bir araya geldi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşların bireysel sorunlarına ek olarak meslek toplulukları ile de yakından ilgileniliyor. Başta Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu olmak üzere yönetimden üst düzey isimler dönem dönem çalışanları ziyaret ediyor.