Kahramankazan

Ankara'da üzücü olay! önce boşanma aşamasındaki eşini sonra baldızını öldürüp intihar etti Ankara'da üzücü olay! önce boşanma aşamasındaki eşini sonra baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde trajik bir olay meydana geldi.
Kahramankazan' da Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi Kahramankazan' da Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kahramankazan Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na özel konser programı Kahramankazan Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na özel konser programı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara'daki pek çok belediyeden etkinlik duyurusu yapılmıştı. Kahramankazan Belediyesi de konser programına start verdi.
Kahramankazan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu! Konserler ve sahne gösterileriyle dolu bir kutlama Kahramankazan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu! Konserler ve sahne gösterileriyle dolu bir kutlama Kahramankazan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı unutulmaz anlar yaşatan coşkulu etkinliklerle selamladı. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerde konserler, oyun havaları ve renkli sahne gösterileri yer aldı.
Kahramankazan'da Off-Road heyecanı başladı! Kahramankazan'da Off-Road heyecanı başladı! Kahramankazan Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen off-road etkinliği, Kazan Ova Off-Road Kulübü tarafından organize edildi. Bu heyecan dolu etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından gelen 4x4 araçlar damgasını vurdu.
Kahramankazan'ın yemekleri belediyenin hazırladığı kitapta bir araya geldi Kahramankazan'ın yemekleri belediyenin hazırladığı kitapta bir araya geldi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinin yöresel lezzetleri ve yemek kültürüne ilişkin bilgiler, 106 sayfalık bir kitapta toplandı.
Depremde kaybettikleri işlerine Kahramankazan Belediyesinin, İşte Kardeşlik Projesi'yle kavuştular! Depremde kaybettikleri işlerine Kahramankazan Belediyesinin, İşte Kardeşlik Projesi'yle kavuştular! Ankara'daki Kahramankazan Belediyesi de başlattığı İşte Kardeşlik Projesi ile depremzedelerin yeniden iş sahibi olmalarını sağlıyor.
Kahramankazan’da Milli Mücadele Ruhu pedallara yansıdı! Kahramankazan’da Milli Mücadele Ruhu pedallara yansıdı! Cumhuriyetin yüzüncü yılında Samsun’dan Ankara’ya bisiklet turu düzenlemeye hazırlana SAMKON organizasyon için büyük bir hazırlık yaparken Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu isminin verildiği organizasyonun son durağı ise Kahramankazan olacak.
Kahramankazan'da ev yangını meydana geldi! Kahramankazan'da ev yangını meydana geldi! Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Kahramankazan’daki bir kağıt geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı! Kahramankazan’daki bir kağıt geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı! Ankara Kahramankazan'da Dağyaka Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki fabrikanın depo kısmında yangın çıktı.
Kahramankazan'da depremzedeler için hazırlanan proje ile istihdam sağlandı Kahramankazan'da depremzedeler için hazırlanan proje ile istihdam sağlandı Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen 11 ilde işsizlik sorunu da ortaya çıktı. Depremzedeler için çeşitli projelere imza atılırken Kahramankazan Belediyesi de 330 depremzedeye istihdam sağladı.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde çıkan yangın maddi hasara neden oldu Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde çıkan yangın maddi hasara neden oldu havaların ısınması ile birlikte tarla ve orman yangınlarına dair haberler sık sık gelmeye başladı. Ankara’nın Kahramankazan ilçesi Peçenek Mahallesindeki ağaçlık alanda çıkan yangında 2 ev ve meyve bahçesi zarar gördüğü bildirildi.