Sokak hayvanları Kahramankazan’daki bakım ve rehabilitasyon merkezinde korunuyor

Kahramankazan Belediyesi tarafından hizmetleri sürdürülen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde can dostlarımızın bakım ve korumaları yapılıyor.

Sokak hayvanları Kahramankazan’daki merkezde korunuyor

Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetleri kadar sokak hayvanlarının korunması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ilçede yer alan bakım ve rehabilitasyon merkezinde can dostlarımızın her türlü ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor.

Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken, halkının ve ilçedeki diğer canlıların ihtiyaçlarını da takip ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde, ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşaması için belediye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sokak hayvanları Kahramankazan’daki bakım ve rehabilitasyon merkezinde korunuyor

CAN DOSTLAR KAHRAMANKAZAN’DA KORUNUYOR

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının barınma, beslenme, korunma ve diğer ihtiyaçları gideriliyor. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri bu merkezde sokak hayvanlarının kısırlaştırma, sahiplendirme, aşılama ve tedavi işlemlerini titizlikle yürütüyorlar. Belediyenin ekipleri can dostlarımızın sağlığı ve huzuru için görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiriyorlar.

Sokak hayvanları Kahramankazan’daki bakım ve rehabilitasyon merkezinde korunuyor - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tüm bu hizmetlerin yanı sıra ameliyathane, hayvan hastanesi ve geniş alanlara sahip barınaklar yer alıyor.

Belediyenin Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne vatandaşlar sabah 09.30-12.00 ve öğle sonrası 13.30-16.00 saatlerinde ziyaret gerçekleştirebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER