Kahraramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a başarı temennisi

Mayıs ayında tamamlanan futbol sezonunun ardından gözler yeni sezona çevrilmişti. Futbol takımları da temsil ettikleri yerlere yeni başarılar kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kahraramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a başarı temennisi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de 2024-2025 sezonunun başlaması heyecanla bekleniyor. İlçenin futbol liglerinde takım olan Kahramankazan Belediyespor Kulübü bu sezon yerel amatörden bölgesel amatör ligine yükselme hedefi ile sezona hazırlanıyor.

Kahraramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a başarı temennisi

"HOCAMIZ VE SPORCULARIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRACAKLARDIR"

Yeni sezonun ilk hazırlık maçını yapan Kahramankazan temsilcisine moral olması açısından Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir ziyarette bulundu. Aynı zamanda kulübün başkanlık görevini yürüten Çırpanoğlu "Yeni sezonda hedefimiz Yerel Amatör kategorisinden Bölgesel Amatör kategorisine yükselmek. Hocamız ve kulüp sporcularımız üst lige çıkma heyecanını bizlere yaşatmak için ellerinden geleni yaparak inşallah bizleri gururlandıracaklar. Sizlerde Kahramankazan’ın evlatlarına, semtimizin çocuklarına destek verin. Yeni sezona hızlı bir giriş yapalım" şeklinde konuştu.

Kahraramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a başarı temennisi - Resim : 2

Oyuncular ve teknik ekip ise bu sezon ellerinden geleni yapacaklarını ve bir üst lige yükseleceklerini belirttiler. Başkan Çırpanoğlu futbolcu ve teknik kadro ile konuşmalar gerçekleştirdikten sonra sahadan ayrıldı.

GÖZLER FUTBOLCULARDA OLACAK

Kahramankazan halkı da ilçelerinin futbolda daha üst yerlere gelmesi için takımlarına desteklerini sürdürüyor. Hedefini BAL Ligi olarak belirleyen futbolcularda aldıkları desteklerle iyi sonuçlar alıp beklentileri boşa çıkarmamak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER