Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi

Kahramankazan ilçesinde günlerdir beklenen gün geldi. Vatandaşlar Kahramankazan Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler ve programlar gençler tarafından da ilgi ile takip edildi.

Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi

Gençliğin günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kahramankazan'da da önemli etkinliklerle geçti. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yapılan organizasyonlarda gençlerle beraber hazır bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda önemli bir dönüm tarihi olan 19 Mayıs Cumhuriyetin ilanından sonra Milli Bayram olarak kutlanmaya başlandı. Ülke gençliğine size güveniyoruz ve inanıyoruz mesajı verilen bugün yıl dönümünde Kahramankazan'da da pek çok etkinlik gerçekleştirildi.

KAHRAMANKAZAN BAYRAMI BERABER KUTLADI

Sabahın erken saatlerinde ilk olarak Milli Egemenlik Parkına günün anlam ve önemi adına çelenk bırakıldı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile beraber Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve çok sayıda ismin davetli olarak geldiği yere vatandaşlarda gitti.

Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi

Hep beraber saygı duruşu ve İstiklal Marşını okuyan Kahramankazan halkı bayrama duydukları bağlılıkları dile getirdiler. Başkan Çırpanoğlu buradan Akıncı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinliklere geçti. Burada da gençler tarafından folklör, tiyatro, geleneksel gösteriler, bando gösterilerini takip eden Başkan Çırpanoğlu programda emeği geçenleri tebrik etti ve gençlerin bayramını kutladı.

Kahramankazanlı gençler 19 Mayıs'ta Doğu Demirkol ile eğlendi - Resim : 2

DOĞU DEMİRKOL KAHRAMANKAZAN GENÇLERİ İLE BULUŞTU

Günün özellikle gençler tarafından en çok beklenen gösterilerinden birisi ise ünlü komedyen Doğu Demirkol'un hazırladığı stand-up gösterisi oldu. Kahkahalar ile geçen gösteri gençler tarafından neşe ile takip edildi.

Gösteri sonrası söz alan Başkan Selim Çırpanoğlu “Kahramankazan'ın gençliği her şeyin en iyisine layık. Bunu da göstermek istiyoruz. Türkiye'nin mizah açısından bana göre en kaliteli üç isminden biri olan Doğu Demirkol’u Kahramankazan'ımızda ağırlamakla, bu güzel 19 Mayıs akşamında kendisini gençliğimizle, Kahramankazan'la buluşturmakla güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Gösteri Demirkol'a hediye takdimi ile sona erdi. Gençler evlerine kendileri için hazırlanan gösteriden mutlu bir şekilde ayrılarak döndü.

SONRAKİ HABER