Kahramankazan’ın eski ve yeni başkanları bir araya geldi

Kahramankazan Belediyesi’nin bir önceki dönem belediye başkanı Serhat Oğuz, AKP İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte, ilçenin yeni başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kahramankazan’ın eski ve yeni başkanları bir araya geldi

Sektörün önde gelen temsilci ve sendikalarının yanı sıra diğer belediyelerin de başka belediyelere ziyaretleri sürüyor. Bu ziyaretler kapsamında Kahramankazan’ın bir önceki dönem belediye başkanı Serhat Oğuz, AKP İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Kahramankazan’ın 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri’nden beri görevini sürdüren şimdiki Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na makamında ziyarette bulundular.

Kahramankazan’ın eski ve yeni başkanları bir araya geldi

ESKİ BAŞKANDAN YENİ BAŞKANA ANLAMLI ZİYARET

Kahramankazan Belediyesi’nin 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri öncesindeki döneminin başkanı olan Serhat Oğuz, ilçenin şimdiki başkanı Selim Çırpanoğlu’na yeni görevinden ötürü tebrik ederken, AKP İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte makamında da ziyarette bulunup görüşme gerçekleştirdiler.

Kahramankazan Belediyesi’nin eski ve yeni başkanlarının bir araya geldiği anlamlı ziyaret sonrası Kahramankazan Belediyesi de yapılan ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Kahramankazan Belediyesi yapılan ziyareti iki başkanın bir arada olduğu ve görüşmenin gerçekleştiği fotoğraflarla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“İlçemizin önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Serhat Oğuz, Akp İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte,

Başkanımız Sayın Selim Çırpanoğlu‘nu, yeni görevinden ötürü makamında ziyaret etti.

Ziyareti için teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER