Kahramankazan’ın emekçi kadınları ürünlerini sergilemeye devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi, üretici kadınların emeğine yönelik çalışmalar gerçekleştirirken belediye bu kapsamda Üreten Kadın Çarşısı’na ilçe halkını bir kez daha davet etti.

Kahramankazan’ın emekçi kadınları ürünlerini sergilemeye devam ediyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede daha huzurlu ve eşit bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi ilçedeki üretici kadınların el emeği ve göz nuru eserlerin, ilçe halkıyla buluşması için bu eserleri Üreten Kadın Çarşısı’nda satışa sunulacağını açıkladı. Belediye duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.

ÜRETEN KADINLARIN EMEĞİ BİR KEZ DAHA HALKLA BULUŞUYOR

Kahramankazan’ın emekçi kadınları ürünlerini sergilemeye devam ediyor

14 Temmuz yani bugün saat 18.00’da Kahramankazanlı üretici kadınların el emeği ve göz nuru eserleri Kahramankazan Millet Bahçesi’ne kurulacak Üreten Kadın Çarşısı’nda bir kez daha vatandaşların karşısına çıkarılacak. Kahramankazan Belediyesi bu faaliyeti ile hem üretici kadınların emeğine destek olmayı hem de vatandaşları ilgisini çekecek ürünlerle buluşturmayı hedefledi.

Çeşitli süs eşyası, oyuncak, örgü, ahşap ürünler ve yöresel lezzetlerin yer aldığı eserler bugün saat 18.00’da Kahramankazan Millet Bahçesi’nde yeniden satışa sunulacak. Kahramankazan Belediyesi de duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Üreten Kadın Çarşısı 14 Temmuz Pazar Günü tekrar sizlerle…

Saat: 18:00’da Millet Bahçesi’nde görüşmek üzere Kahramankazan…”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER