Kahramankazangücü U18 B Ligi’nde şampiyon oldu!

Kahramankazan’da gönüllü olarak kurulan Kahramankazangücü futbol takımı U-18 B Ligi’nde şampiyonluk başarısı elde etti.

Kahramankazangücü U18 B Ligi’nde şampiyon oldu!

Kahramankazan futbol alanında da başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Kahramankazan’da ikamet eden sporcular ve teknik ekibin gönüllü olarak kurdukları Kahramankazangücü, takımlarını bir üst lige çıkarmayı başardı. U-18 B Ligi’nde mücadele eden Kahramankazangücü, Solfasol Spor karşısında aldıkları 6-0’lık farklı galibiyetle ligi lider olarak tamamladı. Şampiyonluk kupası kaldıran Kahramankazangücü’nün aldığı başarıyı tebrik eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, takım oyuncularına 1.500 TL galibiyet primi ve krampon hediye etti.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU DA BAŞARIYA KAYITSIZ KALAMADI

Emeklerinin karşılığını şampiyonluk ile aldıklarını belirten Kahramankazangücü Kulüp Başkanı Mevlüt Aydoğan, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun başarıya kayıtsız kalmayarak desteklerini hissettirmesinin şampiyonluktan daha değerli olduğuna vurgu yaptı.

Sezon sonuna geldiklerini ifade eden Teknik Direktör Sinan Aler: ‘’Önümüzde alacağımız daha çok galibiyetler var. Sezonu lider olarak tamamladık. Gelecek sezonu iple çekiyoruz. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanımıza da hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Destekleri bize güç verdi’’ ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör, Kahramankazangücü’nün bayram tatilinin ardından antrenmanlara yeniden başlayacağına da hatırlatmada bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER