Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor

Kahramankazan’ın çeşitli yerlerinde yıl sonu gösterileri sürerken belediye yöneticileri de bu etkinliklere katılım gösteriyor.

Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor

Kahramankazan’da, Kahramankazan Anaokulu, mezuniyet dolayısıyla bir yıl sonu gösterisi etkinliği düzenledi. Etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi de Kahramankazan Anaokulu’nun düzenlediği Yıl Sonu Gösterisi’ne katılım gösterdi. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat, törene katılarak miniklerin mezuniyet başarısına ortak olurken, bir yandan da onların sergilediği gösterileri izledi.

MİNİKLERDEN ATATÜRK’E SAYGI DURUŞU

Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor

Kahramankazan’daki Kahramankazan Anaokulu’nda gerçekleşen Yıl Sonu Gösterisi’nde mezun minik öğrenciler, etkinliğe katılan konuklara çeşitli tiyatro oyunları düzenlediler. Öğrenciler, sergiledikleri gösteriler arasında farklı renklerde, üzerinde ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu tişörtler giyerek ona saygı duruşunda bulundular.

Kahramankazan’daki yıl sonu gösterileri sürüyor - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesi, başkan yardımcısı Sedat Kubat’ın Yıl Sonu Gösterisi’ne katılmasını sosyal medya hesapları üzerinden, fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramankazan Anaokulu’nun düzenlediği Yıl Sonu Gösterisi’ne, Başkan Yardımcımız Sedat Kubat katılım sağladı.

Çocuklarımız harika gösterilerle eğitim yılına veda ettiler.

Her birini tebrik edip, gözlerinden öpüyoruz.”

SONRAKİ HABER