Kahramankazan’da yaşlı ve engelli vatandaşlara sevginin izi dokunuyor

Kahramankazan Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlara sosyal sorumluluk projesi kapsamında sevginin izi dokunuyor.

Kahramankazan’da yaşlı ve engelli vatandaşlara sevginin izi dokunuyor

Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların daha güvende ve huzurlu olmasına yardımcı olunuyor.

Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken, halkının ihtiyaçlarını da takip ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde, ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşaması için belediye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yaşlı ve engelli vatandaşları için yeni bir hizmet daha sunuyor.

İLK KEZ MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINDA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Kahramankazan’da yaşlı ve engelli vatandaşlara sevginin izi dokunuyor

Kahramankazan Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı, engelli ve tüm vatandaşlar için “Sevgi izi” çalışmalarını hayata geçirdi. Belediyenin yaptığı bu çalışma ile Kahramankazan’daki vatandaşların kollarındaki sol bileklerine belirlenen bir numara işleniyor. Amaç ise alzheimer, kendini ifade etmekte güçlük çeken ya da başka sağlık problemleri yaşayan vatandaşların kaybolması durumunda, aileleri ve yakınları tarafından bulunabilmesi. Uygulama Türkiye’de ilk kez Müge Anlı’nın programında ortaya çıkmıştı.

Belediye, sevgi izi yaptırmak isteyen vatandaşlar için, kalp hastalığı, bulaşıcı cilt hastalığı ve sarılık olmamaları gerektiğine yönelik şartları sosyal medya hesapları üzerinden de sevgi izi yaptırmış vatandaşların fotoğraflarıyla birlikte paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER