Kahramankazan’da Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıklar başladı

Kahramankazan Belediyesi bu akşam oynanacak Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Kahramankazan’da Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıklar başladı

Sosyal ve kültürel etkinlikler kadar Türkiye’nin tek yürek olduğu anlarda da çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki faaliyetlerine devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi EURO 2024’te millilerin Avrupa Şampiyonası yolculuğuna olan desteğini sürdürüyor.

Ankara’nın birçok belediyesinde olduğu gibi Kahramankazan Belediyesi EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı’mızın Gürcistan’la yaptığı ilk maçtan bu yana takımın tüm maçlarını çeşitli meydanlarda kurdukları dev ekranlarda göstererek milli maç heyecanını tüm Kahramankazan halkına yaşatıyor.

Kahramankazan’da Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıklar başladı

KAHRAMANKAZAN MİLLET BAHÇESİ’NDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

En son Çekya karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetten sonra A Milli Futbol Takımı son 16 tura kalmaya hak kazandı. Böylelikle heyecan giderek artarken Türkiye’nin bu akşam Avusturya karşısına çıkacağı maç saat 22.00’de yayınlanacak. Maç aynı anda Kahramankazan Belediyesi tarafından Kahramankazan Millet Bahçesi’ne kurulan dev ekranlarda da gösterilecek.

Tüm Kahramankazan halkı yine maç heyecanını birlikte yaşamaları adına Kahramankazan Belediyesi tarafından davet edilirken, belediye de sosyal medya hesapları üzerinden hazırlıkların başladığını duyurdu. Belediye özel kurulan platform ve alanlara yönelik süren hazırlıkları sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflarıyla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“10 metrekarelik dev ekranda yaşayacağımız maç keyfi için hazırlıklarımız başladı.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER