Kahramankazan'da öğrenciler yeni eğitim yılına aşure yiyerek başladı

Kahramankazan'da yeni eğitim öğretim yılı düzenlenen aşure etkinliği ile başladı. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt'ta katıldı.

Kahramankazan'da öğrenciler yeni eğitim yılına aşure yiyerek başladı

Pazartesi günü çalan ilk ders zili ile başlayan 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı Kahramankazan'da her zaman olduğu gibi geleneksel aşure etkinliği ile kutlandı. Bu sene 7. kez düzenlenen Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi Aşure Etkinliği büyük ilgi gördü. Düzenlenen etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt'ta katıldı.

KAHRAMANKAZAN'DA GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ!

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi’nin 7. Geleneksel Aşure Etkinliği, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt’un katılımlarıyla gerçekleşti. Kahramankazan'da öğrenciler yeni eğitim yılına aşure yiyerek başladı

Kahramankazan’ın eğitim alanında başarı sıralamasını yükselten köklü okullarından bir tanesi olan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılına geleneksel aşure etkinliği ile başladı. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen aşure etkinliği, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce, Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve davetlilerin katılımları eşliğinde gerçekleşti.

Kahramankazan'da öğrenciler yeni eğitim yılına aşure yiyerek başladı - Resim : 2

Öğrencilere yeni eğitim dönemlerinde moral vermek, sömestr tatilinin ardından okula adaptasyonlarını sağlamak ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek amacı ile gerçekleştirilen etkinlikte, öğretmenler öğrencilerine kendi elleriyle aşure dağıttı.

Kahramankazan'da öğrenciler yeni eğitim yılına aşure yiyerek başladı - Resim : 3

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt da aşure kazanının başına geçerek hem öğrencilere aşure dağıttı hem de yeni eğitim öğretim yılında başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Öğrenciler düzenlenen etkinlikte dev tencerelerde pişen aşureler sayesinde yeni eğitim öğretim yılına bu sene de tatlı bir başlangıç yapmış oldular. Bu sene 7. kez gerçekleştirilen etkinlikte Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt'ta yer aldı. Baykurt, etkinlikte emeği geçen tüm öğetmen ve okul müdürlerine teşekkür ederken öğrenciler bir kere daha aşure etkinliğinde buluşmuş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER