Kahramankazan'da Off-Road heyecanı başladı!

Kahramankazan Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen off-road etkinliği, Kazan Ova Off-Road Kulübü tarafından organize edildi. Bu heyecan dolu etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından gelen 4x4 araçlar damgasını vurdu.

Kahramankazan'da Off-Road heyecanı başladı!

Ankara'nın sakin ilçelerinden Kahramankazan, off-road tutkunları için heyecan dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kazan Ova Off-Road Kulübü tarafından organize edilen off-road oyunları, ilçede büyük bir coşkuyla başladı.

Kahramankazan Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen bu unutulmaz etkinliğe, Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda 4x4 araç katılıyor. Kahramankazan sokakları, bu off-road heyecanı için titriyor.

Oyunların startı, Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un davul zurna eşliğinde verdiği muhteşem bir törenle başladı. Başkan Oğuz, belediye binasının önünde bulunan start noktasından araçlara start işareti verdi. Bu an, etkinliğin başlangıcını coşkuyla kutlayan herkes için unutulmaz bir an olarak hafızalara kazındı.

f4djcuqxiaazhwk.jpg

Başkan Oğuz, Off-road Konvoyuna Katıldı

Araçlar, startın ardından büyük bir konvoy oluşturarak Ankara Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden oyunların düzenleneceği alana doğru yola çıktı. Başkan Oğuz da bu heyecanın bir parçası olup, bir aracın direksiyonuna geçerek konvoyun başını çekti.

Araç konvoyu, oyunların yapılacağı alana ulaştığında, Belediye Başkanı Oğuz, alanda detaylı incelemelerde bulundu ve yarışmacılarla keyifli sohbetler gerçekleştirerek oyunlar ve araçlar hakkında bilgi aldı.

Kahramankazan Belediyesi, düzenlenen etkinlik hakkında resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Off-Road etkinliğimiz başladı, adrenalin tam gaz devam ediyor. Aksiyon sever vatandaşlarımızı etkinlik alanımıza bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

f4djcujxwaasyeq.jpg

Off-Road Alanında Özel Eğlenceler

Kahramankazan Belediyesi, Off-Road tutkunlarının keyifli bir deneyim yaşayabilmesi için etkinliğin gerçekleşeceği alanı özel etaplara dönüştürdü ve arazi koşullarına uygun hale getirdi. Bu sayede off-road tutkunları, en iyi deneyimi yaşama fırsatı bulacaklar.

Başkan Oğuz, hafta sonu Kahramankazan'da gerçekleşecek off-road oyunlarına tüm vatandaşları davet ederek, "Geçen sene yaklaşık 15 bin kişiyi ilçemizde ağırladık. Bu sene de aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Eğer siz de hafta sonunuzu heyecan dolu bir etkinlikle geçirmek istiyorsanız, ailenizle birlikte unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız, Kahramankazan'daki off-road şölenine katılmak için sizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Off-road gösterileri, yarın seyirci etabı ile son bulacak. Kahramankazan, bu heyecan dolu etkinlikle adrenalin tutkunlarına unutulmaz anlar sunmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER