Kahramankazan’da Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenlendi

Kahramankazan Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü vesilesiyle Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenledi.

Kahramankazan’da Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenlendi

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Kahramankazan Belediyesi ülke için önemli değerleri olan gün ve yıldönümlerini de ihmal etmiyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi yarın 50. yıldönümü olacak Kıbrıs Barış Harekatı için etkinlik düzenlendi. Kahramankazan Belediyesi, bu doğrultuda Kıbrıs gazileri için özel bir yemek düzenledi.

KIBRIS GAZİLERİ İÇİN KAHRAMANKAZAN’DA YEMEK ETKİNLİĞİ

Kahramankazan’da Kıbrıs gazilerine özel yemek düzenlendi

“Ayşe tatile çıktı” ve “Atilla Harekatı” kod adlarıyla da bilinen Kıbrıs Barış Harekatı’nın yarın 50. yıldönümü olması sebebiyle Kahramankazan Belediyesi, gaziler için yemek programı gerçekleştirdi. Dönemin başbakanı Bülent Ecevit’in emriyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kıbrıs’ta başlattığı askeri harekatın 50.yılı Kahramankazan’da Kıbrıs gazileri için düzenlenen özel bir yemekle hatırlandı.

Kahramankazan Belediyesi de Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü vesilesiyle Kıbrıs gazileri için verilen özel yemek etkinliğini fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız Selim Çırpanoğlu’nun katılımlarıyla, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü vesilesiyle Kahraman Gazilerimize yemek programı düzenledik.

Şanlı Ordumuzun Kahraman Şehitleri ve Gazilerini rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER