Kahramankazan’da belediyenin yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor

Kahramankazan’da belediye tarafından yaptırılmış yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kahramankazan’da belediyenin yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor

Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında Kahramankazan Belediyesi tarafından yaptırılmış yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken bu konudaki çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde, ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşaması için belediye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yaz tatili ve bunaltıcı sıcak havaların gelmesiyle birlikte serinlemek ve tatili verimli şekilde geçirmek isteyen Kahramankazanlı vatandaşların imdadına, belediyenin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yetişiyor.

GÜNLÜK 70 KİŞİYLE SINIRLI

Kahramankazan’da belediyenin yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor

Günlük olarak 70 kişiyle sınırlı olan yarı olimpik yüzme havuzlarında vatandaşlar, yetkililer tarafından her ay kontrolü sağlanan, hijyenik koşullarda yüzme keyfi sürerken, uzman eğitmenler eşliğinde de derslerden faydalanabiliyorlar.

Havuz seans saatleri, 2’şer saat olmak üzere 10.00-12.00 13.00-15.00 16.00-18.00 ve 19.00-21.00 olarak belirlenirken, üyeler ise yine 2’şer saat şeklinde 16.00 - 18.00 ve 19.00 – 21.00 saatlerinde havuzu kullanabiliyor.

YÜZME HAVUZU GİRİŞLERİ NE KADAR?

Kahramankazan Belediyesinin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde havuz girişlerinde 18 yaş altı çocuklardan 50, diğer vatandaşlardan da 90 TL alınıyor.

Kadınlar için Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri, erkekler içinse Çarşamba, Cuma, Pazar günleri havuza girilebiliyor. Ayrıca paket fiyatları kapsamında havuzun yanında fitness ve sauna da kullanılabiliyor.

KAHRAMANKAZAN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU’NA NASIL GİDİLİR?

Kahramankazan Belediyesi’nin internet sitesinde belirtilen adres: Atatürk Mh. Çayır Sk. Eski Toki Blokları Yanı Kahramankazan/ANKARA olarak geçiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER