Kahramankazan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu! Konserler ve sahne gösterileriyle dolu bir kutlama

Kahramankazan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı unutulmaz anlar yaşatan coşkulu etkinliklerle selamladı. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerde konserler, oyun havaları ve renkli sahne gösterileri yer aldı.

Kahramankazan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu! Konserler ve sahne gösterileriyle dolu bir kutlama

Kahramankazan ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı. Kutlamalar, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti ve konserlerden sahne gösterilerine kadar birçok etkinlikle renklenerek geçti.

f4uotvhxkaaoafm.jpg

Muhteşem Coşku

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da etkinliğe katıldı. Geceyi başlatan açılış performansını Kahramankazan Gençlik Merkezi öğretmenlerinden Uğur Akçay gerçekleştirdi. Ardından Dostlar Konağı ekibi oyun havası eşliğinde sahne aldı ve renkli bir gösteri sergiledi. Ünlü sanatçı Mehmet Demirtaş da sahneye çıkarak bir konser verdi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Mehmet Demirtaş'ın oyun havalarıyla dolu performansına katılarak sahneyi paylaştı. Gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, enerjik performansıyla geceyi taçlandırdı. Telefon fenerleriyle aydınlatılan alanda vatandaşlar sevdikleri şarkılara eşlik etme fırsatı buldular.

f4uotvgw8aapg2r.jpg

Kahramankazan Belediyesi, kutlama ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda:

"Kahramankazan'da Zafer Konserleri rüzgarı esti...Bu büyük coşkuyu bizlerle paylaşan birbirinden değerli sanatçılarımıza ve en önemlisi, bu büyük coşkuyu hak eden siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz! İyi ki varsınız. Sonraki etkinliklerde buluşmak üzere..." ifadelerine yer verdi.

f4uotvfwoaarzge.jpg

"30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun"

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, duygusal bir konuşma yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlamını vurguladı. Oğuz, "Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu budur ya Rabbi. Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslam'ın." sözleriyle zaferin simgesini anlattı. 30 Ağustos gününün büyük bir zaferle sonuçlandığını belirten Oğuz, bu zaferin kazanılmasında emeği geçen şehitlere minnet duygularını ifade etti. Haberin başlığında yer alan mesajını da yineleyen Oğuz, "30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun" diyerek kutlamaları sonlandırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER