Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçer?

Kahramankazan Belediyesi tarafından hizmete sunulan park ve bahçelerden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçer?

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı’mızın Avrupa Şampiyonası yolculuğu, Ankara’nın çeşitli ilçelerinde birçok belediyenin özel organizasyonlarında çeşitli park, meydan ve bahçelerde yapılıyor. Dev ekranların kurulduğu alanlarda vatandaşlar millilerin heyecanını birlikte yaşıyor.

Bu belediyelerden biri olan Kahramankazan Belediyesi de genel olarak Türkiye’nin oynadığı milli maçları Kahramankazan Millet Bahçesi’nde gösteriyor. Katılımların yoğun olduğu ve gelenleri ferahlatan Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidileceği ise merak edildi.

Birçok Çocuk Müzesi, Çocuk Kütüphanesi, sergi alanları, Kafeterya, heykel, sinema ve resimden oluşan atölyelerin olduğu Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidileceği, hangi otobüslerle gideceği yönünde aramalar yapılıyor.

KAHRAMANKAZAN MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidlir? Hangi otobüsler geçer? Kahramankazan Millet Bahçesi’ne Ankara’nın merkezinden gidecekler için toplu taşıma alternatifleri olsa da ne yazık ki yapılan yolculuklar 13-14 saati bulabiliyor.

Kahramankazan’da oturan ve ikamet eden vatandaşlar ise Ankara Bulvarı üzerinden 20 dakikaya yakın bir mesafede yürüyerek gidebiliyorlar. Google Haritalar’da Kahramankazan Millet Bahçesi için şu adres gösteriliyor:

Yıldırımbeyazıt, 5MVJ+R8, 06980 Kahramankazan/Ankara

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER