Kahramankazan Belediyespor yoluna namağlup devam ediyor!

Kahramankazan Belediyespor Futbol Takımı karşı karşıya geldiği Beytepe Metespor’u 2-0 mağlup ederek namağlup unvanını korumayı başardı.

Kahramankazan Belediyespor yoluna namağlup devam ediyor!

Kahramankazan Belediyesi ilçede spor alanında da önemli işlere imza atmaya başladı. Kahramankazan Belediyespor Futbol takımı Ankara Süper Amatör Ligi’nde mücadele etmeye devam ediyor. Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen takım son olarak Beytepe Metespor karşılaşmasından da galibiyet ile ayrıldı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedef olarak belirleyen Kahramankazan Belediyespor Futbol Takıma buna uygun olan bir performans gösteriyor. Ligde bileği henüz bükülmeyen Kahramankazan takımında Beytepe Metespor karşılaşmasında da 2-0’lık galibiyet alındı.

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG!

Ankara Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kahramankazan Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Beytepe Metespor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Sezona namağlup başlayan beyaz-mavi formalı Kahramankazan Belediyespor, her iki yarıda da gol atmayı başardı. Bu sezon çıktığı maçlarda kalesini gole kapatan Kahramankazan Belediyespor, şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alıyor.

Kahramankazan Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmek için kararlı olduklarını belirten Takım Antrenörü, "Hedefimiz BAL Ligi. Oyuncularımıza gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Çalıştığımız taktikleri sahada sergileyerek hakkımız olan üç puanı aldık." dedi.

Moral ve motivasyon kaynaklarının Kahramankazan'ın ismini spor alanında ileriye taşımak olduğunu belirten teknik adam, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu'na teşekkür etti.

Kahramankazan Belediyespor Futbol takımı bundan sonraki maçlarına da galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Sahada başarılı performans gösteren takım centilmenliği de elden bırakmıyor. Kategorisinin en dikkat çeken takımı olan Kahramankazan Belediyespor Futbol Takımı’nın oynadığı maçlar da ilgi çekiyor.

SONRAKİ HABER