Kahramankazan Belediyespor sporcuları madalya kazanmaya devam ediyor

Kahramankazan Belediyesine bağlı olarak ülke genelindeki yarışmalara katılan sporcular memnun edici sonuçlar almaya devam ediyor. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da sporcularının yanında olmaya devam edeceklerini ifade ediyor.

Kahramankazan Belediyespor sporcularından yeni başarılar

Bir çok yerel yönetimin hizmet çalışmalarına ek olarak belediye yönetiminde kurulmuş spor kulüpleri bulunuyor. Bu kulüpler farklı branşlarda elde ettiği başarılar ile temsil ettiği yeri gururlandırırken aynı zamanda ülke sporunun gelişmesini sağlıyor.

ALINAN SONUÇLAR SEVİNDİRDİ

Kahramankazan Belediyesi de bu konuda sporcularının başarısı ile övünen şehirler arasında yer alıyor. Yakın zamanda sporcularından madalya haberleri gelen Kahramankazan Belediyesspor Kulübü yeni başarılara daha imza attı.

Kahramankazan Belediyespor sporcuları madalya kazanmaya devam ediyor

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcularından Emre Öztürk Büyükler Kulüpler Arası Türkiye Halter Şampiyonası’nda 102 kg kategorisinde 1., 109 kg kategorisinde yarışan Onur Özkan Akkuş ise 2. oldu. Halter takımı ise 4. olarak adından söz ettirdi.

"SPORCULARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da yayınladığı mesaj ile sporculara desteğe devam mesajı verdi. Başkan Çırpanoğlu "Kahramankazan’ı sporun her alanında zirveye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin bu önemli dereceleri alması, bizim için büyük bir onur. Sporcularımızın her zaman yanındayız ve bu başarıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

Gözler Kahramankazan Belediyesine bağlı sporculardan gelecek yeni başarılara çevrildi. Sporcular yıl boyu çeşitli yarışmalara katılmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER