Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanlarından Başkan Çırpanoğlu'na ziyaret

Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları ve antrenörünü, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na ziyarette bulundu.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanlarından Başkan Çırpanoğlu'na ziyaret

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları ve antrenörünü makamında ağırladı.

Kahramankazan Belediyesi, çeşitli alanlardaki çalışmalarını sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi, eğitim, spor gibi çok sayıda alanda aktiviteler gerçekleştirerek destek veriyor. Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları ve antrenörü, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de yapılacak olan tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Selim Çırpanoğlu, pehlivanlara olan güvenini ve desteğini belirtti.

"KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, "Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sizlerin elde edeceği başarılar bizleri gururlandıracak. Kırkpınar'da göstereceğiniz performansla ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Pehlivanlar ve antrenörleri, Başkan Selim Çırpanoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Pehlivanlar ve antrenörleri, Kırkpınar'da çeşitli boylarda mücadele ederken ilçelerini en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ziyaret sırasında Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları, antrenörünü ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu fotoğraf çekindi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER