Kahramankazan Belediyespor haltercisi Berat Ergün Türkiye Şampiyonu oldu

Yerel yönetimlerde spora verilen destek yeni sporcuların yetişmesine neden oluyor. Lisanslı olarak spor hayatını farklı branşlarda sürdüren sporcular aldıkları sonuçlar ile temsil ettikleri ilçeleri ve şehirleri gururlandırıyor.

Kahramankazan Belediyespor haltercisi Berat Ergün Türkiye Şampiyonu oldu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde spora ve sporcuya yapılan yatırımlar olumlu meyve veriyor. Kahramankazan'ın adını elde ettikleri başarı ile duyuran sporcular arasına Berat Ergün'de eklendi.

"EVE BİR KUPA DAHA GELDİ"

Genç halter sporcusu Ergün Sivas'ta düzenlenen şampiyonada aldığı dereceler ile ilk sırada yer aldı. Berat Ergün bu sonuçların ardından Türkiye Şampiyonu olmaya hak kazandı. Kahramankazan Belediyesi de resmi hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla sporcularını onurlandırdı.

Yapılan paylaşımda "Eve bir kupa daha geldi" denilerek "Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcumuz Berat Ergün 62 kg’da Türkiye Şampiyonu olmuştur. Tebrik ederiz Berat, gurur duyduk!" ifadelerine yer verildi.

KAHRAMANKAZAN'DA SPORA DESTEK SÜRECEK

Berat Ergün Şampiyonluk sonrasında sevincini kendisini eğiten ve şampiyonada yanında bulunan teknik ekibi ile beraber kutladı. Şampiyonluk kupası ile poz veren Kahramankazan Belediyespor halter takımı yetkilileri Ankara'ya yüzleri mutlu bir şekilde döndü.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu spora verdiği önem ile de biliniyor. İlçe futbol takımının başkanlığını da yapan Çırpanoğlu, spor çalışmalarını yeni dönemde de sürdüreceklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER