Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmesine vatandaşlardan yoğun ilgi

Kahramankazan Belediyesi’nin 2 Temmuz saat 11.00’de gerçekleştirdiği toplu iş görüşmesine ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmesine vatandaşlardan yoğun ilgi

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler istihdam yaratılması için kariyer merkezleri açarken bir yandan da personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden, personel alımı yapacağını duyurmuştu. Belediyenin toplu iş görüşmesi şeklinde yaptığı personel alımlarına ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Görüşmeler kapsamında belediyenin kurumsal e-ticaret deposunda depo içerisinde toplama, dağıtım, etiketleme, paketleme, sevkiyat ve iade bölümlerinde çalışacak 18-40 yaş arası bay ve bayan personellerin alınacağı bilgisi paylaşılmıştı.

GÖRÜŞMELER İLERİDEKİ TARİHLERDE DE DEVAM EDECEK

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmesine vatandaşlardan yoğun ilgi

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmesine Kahramankazan halkı da yoğun şekilde ilgi gösterdi. Vatandaşlar koridorlarda kalabalıklar oluştururken Kahramankazan Belediyesi de ilçe halkının toplu iş görüşmesine gösterdiği yoğun ilgiyi sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Fotoğraflı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramankazan Belediyesi İstihdam Merkezi’mizde (KİM) bugün yapılan toplu iş görüşmesine yoğun ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Toplu iş görüşmelerimiz ilerideki tarihlerde de devam edecektir.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER