Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor. Belediye 18-45 yaş arası kadın ve erkek vatandaşları istihdam edecek.

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler istihdam yaratılması için kariyer merkezleri açarken bir yandan da personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden, personel alımı yapacağını duyurdu. Detayları yine bu mecralar üzerinden paylaşan belediyenin 18-45 yaş arası bay ve bayan personel alacağı öğrenildi.

SERVİS, YEMEK VE ALIŞVERİŞ ÇEKİ GİBİ HAKLAR SAĞLANIYOR

Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden belediye bünyesindeki kurumsal e-ticaret operasyonundaki depo içerisinde toplama, dağıtım, etiketleme paketleme, sevkiyat ve diğer departmanlarda çalışacak 18-45 yaş arası bay bayan personeller alınacağını duyurdu. 23 Temmuz Salı toplu görüşme şeklinde başlanacak iş alımları Kahramankazan Belediyesi İstihdam Merkezi’nde (KİM) yapılacak.

Maaş, sigorta, yemek, servis ve alışveriş çeki gibi imkanların bulunduğu iş fırsatının detayları yine belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER