Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseriyle coşku içinde kutlandı. İlçe halkının akın ettiği konser alanında büyük bir kalabalık oluştu.

Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü Ankara'da belediyelerce düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başkent Ankara'da konser etkinliklerinden birine ev sahipliği yapan Kahramankazan Belediyesi de vatandaşlara coşkulu bir kutlama programı hazırladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Kahramankazan'da Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü ve protokol üyeleri katıldı.

30 AĞUSTOS KAHRAMANKAZAN'DA DOLU DOLU GEÇTİ

Kaymakam Parlar, Başkan Çırpanoğlu ve Garnizon Komutanı Albay Ünlü Kahramankazan İlçe Kaymakamlığı'nda tebrikleri kabul etti. Başkan Çırpanoğlu'nun destekleriyle kurulan Üreten Kadınlar Çarşısı, Kahramankazan Millet Bahçesi'nde vatandaşların hizmetine açıldı. Çeşit çeşit ürünlerin satıldığı çarşı, vatandaşların yoğun ilgisiyle canlanırken, girişimci kadınlar sunduğu katkılardan dolayı Başkan Çırpanoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı

Kutlamaların akşamında, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile Millet Bahçesi'nde müzik rüzgarı esti. Sevilen sanatçıların verdiği konser, ilçe halkını bir araya getirdi. Zaferin 102. yıl dönümünde düzenlenen konser, yoğun bir kalabalıkla gerçekleşti. Başkan Çırpanoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm milli kahramanlarımızı, tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz.

Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı - Resim : 2

Kıymetli sanatçılarımız Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kardeşlerimiz, bugün Kahramankazan'ımızı onurlandırdı. Kendilerini tekrar tekrar bekliyoruz. Geldikleri için de çok teşekkür ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun, hoş geldiniz tekrardan." dedi. Her yaştan insanın katıldığı konserde, müzik ve bayram coşkusu adeta iç içe geçti.

SONRAKİ HABER