Kahramankazan Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na özel konser programı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara'daki pek çok belediyeden etkinlik duyurusu yapılmıştı. Kahramankazan Belediyesi de konser programına start verdi.

Kahramankazan Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na özel konser programı

Kahramankazan Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na özel konser programı - Ülkemizin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanıyor. Zafer Bayramı'na özel olarak konser programlarına start verilirken bu programlara da vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

Ankara'daki hizmetlerine devam eden belediyelerden program takvimlerine ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken son olarak Kahramankazan Belediyesi de bir konser programını vatandaşlarla buluşturdu.

ANKARA'DAKİ KONSER PROGRAMLARINA KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ DE KATILDI

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konser düzenlendi. Kahramankazan Belediyesi tarafından Milli Egemenlik Alanı'nda gerçekleştirilen konserde şarkıcılar Oğuzhan Koç ile Mehmet Demirtaş sahne aldı.

Gecede, Dostlar Konağı ekibince Seymen gösterisi sunuldu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinden bahsederek, üreten belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Kahramankazanlıların bayramını kutlayan Başkan Oğuz, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andıklarını belirtti.

Öte yandan Başkentteki konser programları da hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı konser programları oldukça rağbet görürken bugün sevilen şarkıcı Yalın, Ankaralılarla buluşacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER