Kahramankazan Belediyesinden vatandaşlara sürücü belgesi hatırlatması

Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı bir videolu paylaşımla sürücü belgesi değişikliğiyle ilgili vatandaşlarını uyardı.

Kahramankazan Belediyesinden vatandaşlara sürücü belgesi hatırlatması

Sosyal ve kültürel faaliyetleri önemseyen Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarını bilinçlendirme ve bilgilendirmeye yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye, sosyal medya hesapları üzerinden videolu bir paylaşımda, vatandaşların eski tip sürücü belgelerini yıl sonuna kadar değiştirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla hemşehrilerine 31 Aralık 2024 tarihine kadar eski tip sürücü belgelerini yenilemelerine yönelik hatırlatmada bulundu.

Belediyenin “Kıymetli hemşehrilerimiz! Kullanmakta olduğunuz Eski Tip Sürücü Belgelerinizi 31.12.2024 tarihine kadar yenilemeniz gerekmektedir.” ifadelerini kullandığı videolu paylaşımında, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış tanıtıcı ve bilgilendirici detaylar yer aldı.

Kahramankazan Belediyesinden vatandaşlara sürücü belgesi hatırlatması

YIL SONUNA KADAR HARÇ BEDELİ ALINMAYACAK

Videoda, kullanılmakta olan eski tip sürücü belgelerinin 31 Aralık 2024 tarihine kadar tüm il ve ilçe nüfus müdürlüklerinden yeni tip sürücü belgesi olarak harçsız şekilde değiştirileceği belirtildi. Bu tarihten itibaren ise yani 1 Aralık 2025 tarihi ve sonrası değiştirilecek eski tip sürücü belgeleri için harç ve değerli kağıt bedelinin alınacağı bilgisi geçildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER