Kahramankazan Belediyesi'nden üreten kadınlara destek

Kahramankazan Belediyesi, üreten kadınlara destek olmak amacıyla Üreten Kadın Çarşısı etkinliğini duyurdu. Belediye sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında çarşının bugün 13.00 – 19.00 saatleri arasında açık olacağını ifade edildi.

Kahramankazan Belediyesi'nden üreten kadınlara destek

Kahramankazan Belediyesi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Kadın elinin her dokunuşu sanata dönüşür” etiketi ile etkinliğin 7 Eylül Cumartesi günü düzenleneceğini duyurdu. Saat 13.00’te başlayacak olan etkinlik akşam saat 19.00’a kadar sürecek.

KAHRAMANMKAZAN BELEDİYESİ DUYURDU

Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenecek olan etkinlikte stand başvurularının da belirtilen telefon numarası üzerinden alınacağı ifade edildi. İşte Kahramankazan Belediyesi’nin yaptığı o paylaşım:

“Üreten Kadın Çarşısı;

7 Eylül Cumartesi (Bugün), 13:00–19:00 saatleri arasında

Milli Egemenlik Parkı’nda sizlerle…

Stand başvurusu için:

814 53 00 (1442) Dahili

Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Kahramankazan Belediyesi'nden üreten kadınlara destek

Üreten kadınlar için düzenlenen Üreten Kadın Çarşısı Etkinliğinde el emeği tüm ürünler stantta olacak. Etkinliğe katılım için tüm vatandaşlar Milli Egemenlik Parkı'nda kurulan Üreten Kadın Çarşısı'na davet edildi.

STAND BAŞVURULARI DA ALINIYOR

Etkinlikle el emeği üretilen ürünlerin sergilenmesi ve satışı için başvuruların “814 53 00 (1442) dahili” numara üzerinden alınacağı belirtildi. Etkinlik bu akşam saat 19.00’a kadar Milli Egemenlik Parkı’nda devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER