Kahramankazan Belediyesinden Süper İnternet Kampanyası

Kahramankazan Belediyesi tarafından yapılan bir duyuru ile ilçede Süper İnternet Kampanyası başlatıldığı bildirildi. Kampanyanın detayları da belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı.

Kahramankazan Belediyesinden Süper İnternet Kampanyası

Başkent Ankara'da belediyelerin çalışmaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar belediyeler tarafından yapılan duyuruları yakından takip ederken dikkati çeken bir duyuru da Kahramankazan Belediyesi tarafından geldi.

Kahramankazan Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada ilçede 'Süper İnternet Kampanyası' düzenleneceği ifade edildi. Kahramankazan Belediyesi tarafından duyurulan 'Süper İnternet Kampanyası'na dair detaylar da belli oldu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ SÜPER İNTERNET KAMPANYASI

Kahramankazan Belediyesi tarafından yapılan duyuru kapsamında emekli ve öğrenciler için internet kampanyası düzenleneceği bildirildi. Kahramankazan Belediyesinin X (Twitter) hesabından yapılan açıklamada ''Kazan Bel Net’den emekli vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize kaçırılmayacak fırsat! 360 TL den başlayan fiyatlarla hızlı internetin keyfini çıkarın!'' ifadelerine yer verildi. Bahsi geçen kampanyanın 15 Ağustos 2024 ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu ifade edildi.

Kahramankazan Belediyesinden Süper İnternet Kampanyası

Kahramankazan Belediyesi tarafından duyurulan kampanya kapsamında 360 liradan başlayan fiyatlarla emekliler ve öğrencilere özel internet hizmeti sağlanacağı ifade edildi. Detaylar için belediyenin resmi internet sitesi olan ''www.kazanbelnet.com.tr'' adresinden bilgi alınabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER