Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS sonrası başlayan tercih süreci ile Kahramankazan Belediyesinden danışmanlık hizmeti açıklaması geldi. İlçedeki öğrenciler için ücretsiz tercih desteği sunan Kahramankazan Belediyesi, yoğun süreçte öğrenci ve ailelerini yalnız bırakmayacağını dile getirdi.

Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği

Ölçme, seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından üniversite eğitimi almak isteyen lise mezunu adaylar için düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. YKS sonuçlarının açıklanması sonrası tercih süreci heyecanı başladı.

YKS tercih süreci devam ederken bu dönemde danışmanlık desteğine ihtiyaç duyan öğrenciler için Kahramankazan Belediyesi de harekete geçti. Kahramankazan Belediyesi, üniversite tercih sürecinde öğrencilere destek olmak amacıyla Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih rehberliği hizmeti sunmaya başladı.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNDEN YKS TERCİH DESTEĞİ

Uzman rehber danışmanlığında verilen YKS tercih desteği, 2 Ağustos'a kadar devam edecek ve Kahramankazan Belediye binasındaki Mavi Ay Birimi'nde gerçekleştiriliyor olacak.

Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği

Öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gören bu hizmet ile doğru tercih yapma sürecinde profesyonel destek almak mümkün olacak. Kahramankazan Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmayı amaçlayan bu tür hizmetlerle topluma fayda sağlamayı amaçladıklarını ifade ederken gençlerin danışmanlık hizmetinden belirtilen adres üzerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğini ifade etti.

Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere YKS tercih desteği - Resim : 2

Tüm ilçe halkını belediye binasındaki Mavi Ay birimine davet eden belediye, 2 Ağustos'a kadar öğrencilerle bir arada olacaklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER