Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti

Kahramankazan Belediyesi Mevlid Kandili için kadınlara özel program düzenlerken, Belediye Başkanı Çırpanoğlu ise esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili programıyla esnaf ziyaretinde bulunurken, kadınlara özel Mevlid Kandili programı düzenlendi. Mevlid Programı kapsamında sohbetin ardından ilahiler ve dualar edilirken lokum ve lokma tatlısı ikram edildi. Başkan Çırpanoğlu ise esnaf ziyareti ile hem esnafın kandilini kutladı hem de taleplerini dinledi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA ÖZEL KANDİL PROGRAMI!

Kahramankazan Belediyesi, Mevlid Kandili münasebetiyle kadınlara özel bir program düzenledi. ABB Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Kadınlar salona gelişlerinde gül suyu, lokum ve güller ile karşılandı. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, ilahiler okundu ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatı anlatıldı.

Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti

Duygusal anların yaşandığı program, Mevlid Kandili konulu sohbet ve dua ile sona erdi. Program sonunda lokma tatlısı ikram edildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu:"Mevlid Kandili vesilesiyle düzenlediğimiz bu programda kadınlarımızın gösterdiği ilgi ve katılım, bizlere büyük bir mutluluk verdi.Peygamber Efendimiz'in hayatını ve değerlerini anmak, bizler için büyük bir manevi önem taşıyor. Kandilimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti - Resim : 2

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ÇIRPANOĞLU'NDAN ESNAFA MEVLİD KANDİLİ ZİYARETİ

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla ilçedeki esnafa ziyaretlerde bulunarak kandillerini kutladı. Göreve geldiği günden itibaren esnaf ziyaretlerine önem veren Başkan Çırpanoğlu, bu özel günde de esnafı yalnız bırakmadı.

Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti - Resim : 3

Ziyaretlerde samimi şekilde karşılanan Başkan Çırpanoğlu esnafla sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Hayırlı ve bereketli kazançlar, temennisinde bulunduğu esnafın talep ve görüşlerini dinleyen Çırpanoğlu, bunlara ilişkin notlar aldı.

Kahramankazan Belediyesi'nden Mevlid Kandili programı ve esnaf ziyareti - Resim : 4

Başkan Çırpanoğlu esnaf ziyareti kapsamında vatandaşların da taleplerini dinleyerek kandillerini kutladı. Esnafoın ekonominin bel kemiği olduğunu belirten Başkan Çırpanoğlu esnafın yaşadığı tüm zorlukları çözmenin kendilerinin en büyük öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Kahramankazan'ın ekonomik olarak kalkınması için esnaf ziyaretlerini önemsediğini belirten Başkan Çırpanoğlu esnafın nabzını tutmaya devam edeceklerini belirterek esnafın kandilini kutladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER