Kahramankazan Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine temizlik hizmeti

Yaşları, hastalıkları ya da fiziksel durumlarından ötürü çok sayıda vatandaş en temel işlerini yaparken bile zorlanıyor. Bu kişilerin ihtiyaçlarının giderilmesine destek olması adına Kahramankazan'da ev temizliği uygulaması yapılıyor.

Kahramankazan Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine temizlik hizmeti

İnsanların yaşadıkları ortamı sık sık temizlemesi bir zorunluluk ve sağlıklı hayat anlamında önemli bir faaliyet olarak biliniyor. Özel durumlarından dolayı kendi evlerini bile temizleyemeyenler ise hijyen açısından bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor.

VATANDAŞLARIN EVLERİNİN TEMİZ KALMASI SAĞLANIYOR

Kahramankazan Belediyesi de sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında ilçelerinde yaşayan yaşlı, engelli ve hastaların evlerini temizleyerek onlara destek oluyor. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit ettikleri ihtiyaç sahibi bireyin evine giderek kapsamlı bir temizlik faaliyeti yürütüyor.

Kahramankazan Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine temizlik hizmeti

Ekiplerin yapmış olduğu ev temizliği ile vatandaşların morallerini yüksek tutması sağlanırken yaşam standartlarının olması gereken düzeyde olmasına destek olunuyor.

YETKİLİLERDEN ÇAĞRI

Kahramankazan Belediyesine bağlı ekipler halen devam eden bu hizmetten yararlanmak isteyen ya da çevresinde yararlanacak kişilerin olduğunu söyleyen vatandaşların belediye ile iletişime geçmesini istiyor. Ekipler gerekli işlemlerin ardından o kişileri de listelerine ekliyor.

Kahramankazan Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine temizlik hizmeti - Resim : 2

Belediye yönetimi evde temizlik, sağlık ve bakım gibi programları ile hizmetlerini ihtiyaç sahiplerinin ayağına götürüyor. Yapılan sosyal hizmetler çok sayıda insanın ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER