Kahramankazan Belediyesinden gençlere iş fırsatı!

Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir personel alımı yapacağını duyurdu. Duyuru bu kez gençlere yönelik yapıldı.

Kahramankazan Belediyesinden gençlere iş fırsatı!

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler istihdam yaratılması için kariyer merkezleri açarken bir yandan da personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden, personel alımı yapacağını duyurdu. Detayları yine bu mecralar üzerinden paylaşan belediyenin yeni duyurusunda gençler için toplu görüşme şeklinde bir iş fırsatı sunuldu.

20 BİN TL'YE YAKIN MAAŞ VE SERVİS!

Kahramankazan Belediyesinden gençlere iş fırsatı!

Kahramankazan Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmek ve para kazanmak isteyen gençler için yeni bir iş ilanını sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre belediye, 18 yaş ve üzeri çok sayıda öğrenciyi, ilçedeki Ankara Deposu’nda 2 ya da 3 vardiyalı çalışma şeklinde işe alacak. 19.810 TL maaş, yemek, servis ve diğer imkanların da yer aldığı, toplu görüşme şeklinde yapılacak personel alımları için 17 Temmuz saat 14.00 olarak belirlendi.

Detaylar Kahramankazan Belediyesinin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER